МЕТ информације на овим WEB страницама обезбеђује SMATSA доо

METAR Редовни метеоролошки извештај за аеродром у облику METAR кључа од стране Светске метеоролошке организације.
TAF Прогноза за аеродром у облику TAF кључа прописаног од стране Светске метеоролошке организације.
AIRMET Информација која се односи на јављање или очекивано јављање одређених en-route метеоролошких појава које могу утицати на безбедност операција ваздухоплова на малим висинама, у скраћеном отвореном тексту за који се користе одобрене ICAO скраћенице и нумеричке вредности.
SIGMET Информација која се односи на јављање или очекивано јављање одређених en-route метеоролошких појава које могу утицати на безбедност операција ваздухоплова, у скраћеном отвореном тексту за који се користе одобрене ICAO скраћенице и нумеричке вресности.
GAMET Прогноза за област за летове на малим висинама за област информисања у лету, у скраћеном отвореном тексту за који се користи одобрене ICAO скраћенице и нумеричке вредности.
SWL Chart Карта значајног времена ( мале висине ) која се припрема као комбинација прогноза SIGWX појава и прогноза висинског ветра и температуре.

Важна напомена: МЕТ информације на овим web страницама имају информативни карактер, намењен искључиво ваздухопловним корисницима, не смеју се користити за било које комерцијалне сврхе, и не замењују документацију за лет.