МЕТ информације на овим WEB страницама обезбеђује SMATSA доо

METAR Редовни метеоролошки извештај за аеродром у облику METAR кључа од стране Светске метеоролошке организације.
TAF Прогноза за аеродром у облику TAF кључа прописаног од стране Светске метеоролошке организације.
AIRMET Информација која се односи на јављање или очекивано јављање одређених en-route метеоролошких појава које могу утицати на безбедност операција ваздухоплова на малим висинама, у скраћеном отвореном тексту за који се користе одобрене ICAO скраћенице и нумеричке вредности.
SIGMET Информација која се односи на јављање или очекивано јављање одређених en-route метеоролошких појава које могу утицати на безбедност операција ваздухоплова, у скраћеном отвореном тексту за који се користе одобрене ICAO скраћенице и нумеричке вресности.
GAMET Oд 20.05.2021.године GAMET прогноза се не израђује.
eGAFOR прогноза која је намењена за VFR летове на малим висинама до FL100 доступна је на адреси https://egafor.eu
SWL Chart Карта значајног времена ( мале висине ) која се припрема као комбинација прогноза SIGWX појава и прогноза висинског ветра и температуре.

Важно обавештење: Због планираног техничког одржавања, метеоролошке информације за летове на малим висинама, неће бити на располагању корисницима 24. 4. 2024. године.


Важна напомена: Садржај ове странице је информативног карактера, намењен је искључиво ваздухопловним корисницима, не сме се користити за било које комерцијалне сврхе и не замењује документацију за лет.